Una vegada enllestit el cartell hi hagué dues donacions més per valor de 150€ que fan el total de 7.640€ + 500€



Al final, les aportacions del torneig suposaven al voltant de 4.300€, a més de les aportacions de diversos col·laboradors i rifes. Però com sempre passa en aquests casos, fer el recompte dels doblers és complicat. A més de rifes i tómboles o venda de fotos, els participants volien quadrar una quantitat rodona i així anà pujant fins arribar a la xifra de 7.490€. Una vegada feta la pancarta i cinc minuts abans de fer la fotografia oficial, dues persones donaren 100 i 50€ respectivament quedant la quantitat definitiva en 7.640€ sense poder reflectir-ho al xec. Una vegada lliurada la quantitat un altre participant donà 500€ més. Un total de 8.140€. Una quantitat que supera la de l'any passat i sols en una jornada. 

El torneig va agafant solera i sols del boca a boca la convocatòria cada any és més nombrosa i el torneig més conegut. Els organitzadors, Pep Maria Fernández i Michel Heijman, sense oblidar a Ruth Grimm, Matias Amborn i Christo Smotriki poden estar ben contents de la seva feina. 

Han recollit la donació Margalida Bover i Paquita Más envoltada dels propis membres de l'associació i han agraït l'esforç dels organitzadors i col·laboradors. Aquesta quantitat es destinarà, sobretot, a activitats i a les despeses del lloguer del centre d'activitats de Som aquí gabellins. Una associació que té limitades les activitats per mor de la COVID, però amb un caramull de projectes innovadors a desenvolupar. 

Tots ells diuen, gràcies!!!!