Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 989



L'any passat ja informàvem d'una activitat de l'IES que ens sembla un gran encert. Amb motiu de Nadal els alumnes de l'IES envien cartes i postals a la gent gran del centre de Dia de Cala Rajada i de la residència de Sa Font de sa Cala. A més enguany han organitzat un sorteig de Nadal per a recaptar fons per a una ONG que treballa a l'Afganistan. 


𝑼𝒏𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒕𝒂 𝒑𝒆𝒓 𝒏𝒂𝒅𝒂𝒍
Des de la comissió de solidaritat han reprès un projecte que ja dugueren a terme el curs passat.
Amb l'ajuda dels departaments de Llengua Catalana i Castellana, els nostres alumnes han preparat unes cartes i postals de Nadal pels usuaris del centre de dia de Cala Rajada i la residència de gent gran de Sa Font de Sa Cala.
El departament d'Agràries també hi ha volgut aportar el seu granet d'arena, fent dos rams ben nadalencs!
Ahir, les nostres companyes Isa i Bea com a representants en feren el lliurament.



Els usuaris i personal quedaren encantats!
Enhorabona als nostres alumnes per la feina realitzada!
Gràcies per participar!



Rifa solidària
Durant la passada setmana es dugueren a terme les rifes d’unes paneres i ensaïmades solidàries! La seva recaptació anirà destinada a la ONG de na Nadia Gulham que es diu Ponts per la Pau i que ajuda a millorar la situació de les dones afganes després del canvi polític que ha viscut el país.
S'ha muntat una panera per cada curs (1r, 2n, 3r, 4rt, Batxillerat i Cicles) i s’ha sortejat una panera (com a 1r premi) i una ensaïmada (com a segon).



Gràcies a la col·laboració dels alumnes aportant productes, i sobre tot a l’APIMA que ens ha comprat les senalles, ha ajudat a completar-les i ha aportat també les ensaïmades dels segons premis