Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2170
La competició solidària recapta més de 7.000€ al llarg del diumenge


Ja fa quatre anys que Capdepera comença l'any amb la competició de golf solidària. I com explicàvem l'any passat, Pep Maria Fernández i Michel Heijman del Nou Segle 12, són els organitzadors i les ànimes de la diada. A través de les xarxes socials i els contactes personals han aconseguit un equip de col·laboradors en l'organització i un gran conjunt d'empreses que aporten o esponsoritzen el torneig.



Els fons recaptats es destinen a l'associació "Som aquí gabellins" l'entitat que dona suport, ajuda i visibilitat al conjunt de persones amb discapacitat de Capdepera, en una feina magnífica i encomiable.



Al llarg del recorregut es poden gaudir d'imatges com aquestes.



En aquesta convocatòria hi han participat 108 golfistes. El torneig es disputa per parelles i hi ha diverses categories i competicions curtes.



La jornada començà a les 9 del matí. Després que els participants recullin la seva targeta i els obsequis de l'organització, Michel donà les darreres instruccions i tothom es dirigí a iniciar el recorregut.







Els membres de SOM AQUÍ GABELLINS foren presents al llarg de la jornada. S'encarregaren del servei de càtering per tal que els golfistes poguesin renovar les forces. Com sempre són el toc d'alegria en un espai on regne el silenci i la concentració.



Les ja famoses galletes de l'ou fregit també tengueren el seu espai i una gran acollida. De fet, s'acabaren totes. 



Des de l'escalfament la concentració és màxima.



I és que el golf és un esport molt punyetero, ens comentaren: un dia te surt tot bé i l'endemà pot ser un desastre.



Tots els participants gaudiren d'una bona jornada de golf amb amics. I, a més, participaren d'una causa solidària molt necessitada, i ara encara més per mor de la COVID. Tots els jugadors han quedat molt contents i ben segur que repetiran en anys vinents i, a més ho diran a més gent, per la qual cosa, el Torneig de Golf té un gran futur assegurat.



Els senyals personalitzats per l'esdeveniment.


La jornada s'allargà més enllà de les 15h. Els guanyadors de la categoria 1 foren Oliver i Christian Hilger, de la categoria 2 Fernando Liesegang i Toni Font.



I continuà al Bar nou Segle 12 per dinar, comentar les jugades i participar en els sortejos i tómbola. Amb les aportacions de molts col·laboradors, que aportaven productes, es feren un lots que es sortejaren entre els participants.



Patrocinadors:
Nou Segle 12
Mallorca Concept
Danús Maria
Capdepera Golf

Col·laboradors:
José L Ferrer
Moya Artà
Café Rico
Restaurante Al Dente
Hotel Mamboo
Happiness
Bülles Wohnforum
In-off
Microvinos
Car CasaNova
Wikiki
La Bodeguita
Mediterrani
Piscina y Jardín
Bar Total
Estrella Galicia
Big Mat
Balú
L'Orient
Tratoria
Cala Rajada Insider
Llum
Natural Garden
Fusteria Can Xerafi
Pinturas Anselmo SL
Instalacions Frigorifiques Font SL
Aps
Oratllum
Levon
Allround
Sa Cova
Trauneria
Forn Nou



Una jornada rodona per a una causa solidària.



I una quantitat de més de 7.500 € que es destinarà, sobretot, a les despeses del lloguer del centre d'activitats de som aquí gabellins. Una associació que té limitades les activitats per mor de la COVID, però amb un caramull de projectes innovadors a desenvolupar.  Tots ells diuen, gràcies!!!!