Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1350



L'alumnat de Primària del col·legi s'Alzinar han començat les classes presencials de forma esglaonada, als distints espais habilitats mentre arriben les aules modulars. Així en dos dies, l'alumnat de 6è han començat les classes a les aules cedides per l'IES Capdepera i els de 5è a les aules habilitades del propi centre escolar. Demà divendres (com podeu llegir a la nota enviada per la direcció del centre) començaran els cursos de 3r a les aules de l'Escola de Música  i el proper dilluns i dimarts està previst que puguin començar 4t curs a les aules habilitades al poliesportiu Es Figueral i els de 1r i 2n curs a les aules adaptades en el propi centre escolar.



Aquesta celeritat ha estat possible gràcies a l'intens treball de la brigada municipal, la de la conselleria, al personal del projecte Millora i del professorat que s'han implicat en reduir al màxim el temps de fer el transport de material i mobiliari escolar, per poder realitzar les classes als nous espais. 



Alhora s'han coordinat els horaris dels professors de les distintes especialitats (música, educació física, anglès...) per poder actuar als distints espais amb la màxima eficàcia. També s'ha hagut de muntar un dispositiu d'acompanyament dels alumnes usuaris del transport escolar i del servei de menjador escolar.



D'altra banda hem llegit a la premsa que l'Ajuntament de Capdepera fa gestions per disposar un solar urbà per  requalificar com a equipament educatiu, i posar-lo a disposició de la Conselleria per construir una nova escola. Sembla que una de les ubicacions més viable, segons les declaracions del batle publicades a un diari, seria a la zona d'Es Figueral prop de l'IES Capdepera i el poliesportiu.






La direcció del centre ha remès una nova nota d'agraïment :
" No ens aturarem de donar les gràcies per les mostres d’afecte, suport i col·laboració que estam rebent aquests dies. Moltes gràcies Víctor Ferragut per deixar-nos espai a l’Escola de Música Municipal. Paco policia tutor, no tenim paraules... Moltes gràcies a la brigada de l’Ajuntament de Capdepera, a la brigada de la Conselleria d’Educació i al personal del Pla Millora, sense vosaltres hauria estat impossible aquesta feina de titans. Els nostres agraïments a Autocares Levante i les monitores de transport escolar per la seva gran ajuda en la reorganització d’aquest servei.
I que dir del nostre Claustre...a part de ser grans professionals, han demostrat una gran capacitat d’adaptació i superació."