La nina, de 14 mesos, estava amb els seus pares refugiant-se de la intensa pluja sota un porxo d'un hotel de Cala Cala Rajada quan la teula es va desprendre i li va colpejar al cap. Va ser traslladada d'urgència a Son Espases, on va ingressar en estat crític.



Una nina de 14 mesos va sofrir aquest divendres, 1 d'octubre, lesions molt greus en caure-li damunt una teula en un hotel en Cala Rajada. La menor estava al costat dels seus pares, refugiant-se de la intensa pluja, quan la teula es va desprendre de la teulada i va colpejar al cap a la nina. La petita va ser atesa i estabilitzada en el lloc del succés i traslladada després amb urgència a Son Espases, on va quedar ingressada en la unitat de crítics de pediatria, sota contínua atenció mèdica per la seva delicada situació. 

El dissabte matí arribà la trista notícia de la mort de la nina.

Els fets, segons van explicar fonts dels serveis d'emergències, van ocórrer al migdia en l'apartahotel Green Garden, situat al carrer Castellet. En aquest moment queia sobre la zona un fort aiguat i una parella i la seva filla es van refugiar sota el porxo de l'entrada de l'establiment hoteler.
Pel que sembla, degut a la pluja, una de les teules es va desprendre i va caure a plom sobre el cap de la nina. Diverses crides van alertar al 112 i al lloc van acudir ràpidament patrulles de la Policia Local de Capdepera, una UVI mòbil del Ib-Salut i un pediatre del Centre de Salut.

Els efectius sanitaris van comprovar que la petita havia sofert lesions molt greus i van sol·licitar que es desplacés al lloc una UVI mòbil pediàtrica des de Son Espases. Els metges van intentar estabilitzar al bebè i finalment la van traslladar a l'hospital palmesà, que havia estat alertat ja de l'ocorregut perquè els facultatius l'atenguessin quan arribés.

La víctima presentava un traumatisme cranioencefàlic greu, segons va informar el 061. La petita va quedar ingressada en la unitat de crítics de l'àrea de pediatria. Estava previst que fos sotmesa a diverses proves per a conèixer l'abast exacte de les lesions sofertes. Però dissortadament la nina va morir l'endemà a conseqüència de les greus lesions sofertes.

La Guàrdia Civil va ser informada del greu accident i va posar en marxa una investigació per a determinar les causes de l'accident.