Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1892



El tram de passeig que surt del pàrquing de Cala Mesquida, vorera de mar, podria ser una balconada a la Mediterrània de gran bellesa. La mar hi és, el rocam també, però la manca de manteniment ( i el mal ús que fan alguns ciutadans, fent malbé l'espai) fa que aquest curt tram no acabi d'ésser l'idíl·lic que podria ser.

Fa uns dies vam visitar la zona i vam poder veure que  s'estava fent una intervenció per llevar de les  roques properes a la mar, una important extensió de jacobea marítima (donzell de mar), que és una planta de jardí que s'ha naturalitzat curiosament a les costes rocoses i arriba a ser una autèntica plaga que pot substituir a altres plantes autòctones (com la camamil·la o el fonoll marí). Aquí s'han omplit un contenidor.



Una actuació necessària. Però al "fer net" la zona de vegetació ha quedat al descobert les restes de les antigues construccions de la zona.



També vam trobar la tanca ben espenyada en alguns indrets, que dona una imatge de deixadesa i abandó. 







Als costats també hi trobam tapes de registres en un mal estat. Ja sabem que els objectes metàl·lics se fan malbé vorera de mar.