Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1183
L'Ajuntament invertirà 580.000 € en la construcció de l'espai que s'ubicarà on hi havia l'escorxador municipal.




L'Ajuntament de Capdepera posa en marxa les obres per a la construcció de la nova biblioteca municipal, que s'ubicarà on hi havia l'antic escorxador. L'esbucament d'una part de l'edifici i la remodelació i construcció del nou espai tendrà un cost aproximat de 580.000 € i està previst que estigui acabat abans de finals d'any.

Actualment les obres estan en fase de demolició parcial i posterior reconstrucció. D'aquesta manera es respectarà i adaptarà una part de l'edifici existent que combinarà nova construcció donat lloc a un edifici en el qual es combinaran els dos tipus de construccions, antiga i moderna.



La futura biblioteca municipal constarà de diversos espais adaptats a les necessitats actuals del municipi. Així, a més de la zona de biblioteca pròpiament dita, l'espai comptarà amb una recepció, una zona de lectura i punt informàtic, una sala per a fer treballs en grup i una sala de formació. Els més petits tendran també un espai infantil i està prevista també una sala polivalent. Així mateix, la biblioteca comptarà també amb un espai exterior on es podran dur a terme diferents activitats.



La regidora d'Urbanisme, Vies i Obres, Monica Viejo, explica que "des de l'Ajuntament hem posat en marxa aquest projecte perquè la biblioteca municipal estava ubicada en un espai que no era públic, i per llei ha de ser així. I donat el fet que disposàvem d'un espai en desús pensam que la millor opció era rehabilitar-ho i donar-li aquest nou ús com a biblioteca".