11 atletes de club Claudia Troppa Sport Centre es van classificar per a aquest campionat.

Dissabte passat, 8 de maig, tengué lloc el campionat insular de les categories sub.16 i sub.18 a les instal·lacions del CTEIB a Palma.

Cal destacar les dues medalles d'or aconseguides per Joan Pons a 400 metres tanques i Martí Cerdà a salt d'alçada. Els van seguir les plates de Laura Nebot als 100 metres tanques i Joan Pons als 110 metres tanques, a més de Salvador Brunet en els 1.500 metres. El bronze de l'equip se'l va endur Núria Blanes en els 800 metres llisos.

D'aquests resultats cal destacar la marca que va saltar Martí de 1,80, certificant ja el seu nivell sobre aquesta alçada a més, va aconseguir millorar el seu registre i trencar la barrera dels 12 segons corrent en 11:97 dels 100 metres llisos aconseguint la 4a plaça a la final dels 100 metres llisos.
Elisa López millorà la seva marca dels 600 metres en una carrera on va estar al capdavant des del principi fins a falta de 150m, quan li van passar 3 atletes i va haver-se de conformar amb la 4a plaça. Francesc Lorenzo, encara no del tot adaptat al quilogram més que ha de llançar aquest any en relació a l'anterior (canvi de categoria), va millorar el seu registre en 34cm (8,34 m)

Tots els atletes van acabar amb molt bon gust de boca, posant rumb directe a la final del campionat de Balears, que se celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de maig.