Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2068

Diario de Mallorca publica que la Policia Local no ho posà fàcil a la Guardia Civil, en la instrucció de l’agressió als policies al carrer de ses Llegítimes de dia 2 d’abril.





Pel que va desvetllant Diario de Mallorca la policia local no ho posà fàcil a la Guardia Civil en la instrucció de l’agressió als policies al carrer de ses Llegítimes de dia 2 d’abril.

Per una banda, i sempre segons Diario de Mallorca, els policies locals negaren inicialment que els agressors els haguessin pegat. Sols ho feren al veure les imatges del vídeo. I així ho constaten les diligències de la Guardia Civil lliurades al jutjat dia 6 d’abril. Informació contestada a les declaracions fetes pel batle de Capdepera, al programa Els Matins d'IB3, que afirma que des del minut dos la Guàrdia Civil coneixia l'agressió. Dues versions contradictòries.

Però si aquest fet no fos suficientment greu (en teoria el policia en qüestió anava amb la cara marcada), segons afirma el Diario de Mallorca de diumenge 18 d’abril, la Guardia Civil també deixa constància a les mateixes diligències que quan el mateix vespre de dia 2 d’abril, en presentar-se a les dependències de la policia local, per tal que se’ls donàs la filiació dels agressors, els municipals es negaren a donar-lis. 

En definitiva, que el cas s’enterboleix per moments, que tal volta, la narració del cap de policia local a la roda de premsa no fou prou explícita o que hi mancaren dades i que, abans que el tema s’embruti més, caldria un exercici d’humilitat per totes les parts i apagar un vergonyós espectacle mediàtic que no beneficia a ningú. 

Quan s’apaguin els focus mediàtics que sembla que tant l'agraden a una de les parts, temps tindrem per analitzar aquesta fugida cap endavant d’ambdues parts per tal d’amagar les mancances d’uns i les incompetències d’altres. I si al manco aquest embolic serveix per a millorar el servei que es dona als ciutadans, qualque cosa bona en sortirà.

Mentre, una mica seny no faria mal a ningú. Això és de collita pròpia, a partir de les espigolades llegides.