Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1965
Elaborades per William Tétard, director i xef de l'hotel





Aquestes Pasqües seran més dolços que mai amb les mones de Pasqua de Ses Rotges, elaborades artesanalment per William Tétard, director i xef de l'hotel i artesà, melmelader i confiter.

Tétard ha preparat una gran varietat de mones, des dels clàssics ous de gallina o guatlla, fins divertides mones en forma d'animal. Allò que fa especial a les mones de Pasqua de Ses Rotges és que les podeu personalitzar afegint un missatge a l'interior. Així podreu dir-los als vostres éssers estimats, amb paraules i xocolata, quant els voleu i trobeu a faltar.



Mona de Pasqua Dolç Somriure

Entre totes les mones, destaca la mona de Pasqua de Dolç Somriure, que neix pel compromís que William Tétard té amb la Fundació Vicente Ferrer. Al novembre de 2019, el xef va viatjar fins a Anantapur per conèixer de primera mà el treball de la Fundació Vicente Ferrer a l'Índia. Al tornar, va decidir unir la seva passió per la rebosteria i el seu compromís amb la Fundació i crear Dolç Somriure.

El projecte de Dolç Somriure cerca ajudar en la difusió de la Fundació Vicente Ferrer i recaptar diners a través de la venda dels productes dolços, elaborats per William perquè els nens i nenes d'Anantapur puguin tenir atenció mèdica en pediatria.



Com aconseguir les mones de Pasqua?

Les mones de Pasqua de Ses Rotges es poden adquirir de manera online, a través de la pàgina web de l'hotel, o a través de diferents punts físics de venda i recollida

En el següent enllaç trobareu tota la informació dels punts de venda i recollida de les mones: www.sesrotges.com/lugares-y-horarios-de-recogida/

Enguany no et quedis sense la teva mona de Pasqua de Ses Rotges: la mossegada més dolç!

També pots participar en el nostre sorteig d'Instagram i guanyar una increïble cistella amb productes dolços i artesans de Ses Rotges.



Per a més informació:
Visita la nostra web  www.sesrotges.com/monas-de-pascua/
Instagram | @sesrotges
Facebook | @Hotelsesrotges