Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1271


Durant el mes de febrer els Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera han seguit rebent donacions d'aliments i en metàl·lic individuals i col·lectius. Us feim cinc cèntims dels que hem tingut informació o s'han donat a conèixer per l'ajuntament de Capdepera durant el mes de febrer.

La Comunitat de Propietaris "Villas Floridas" de Cala Rajada, va fer una donació econòmica feta per comprar productes d'alimentació i de primera necessitat per a Serveis Socials.



Distribucions Llevant se va encarregar de la recollida solidària de Spender Insider, Ingrid Auldt, Insider i Insider group, que van fer la donació d'un lot de productes d'alimentació.



Per la seva banda el col·lectiu Esperit Feminista va fer una donació de productes d'higiene.



No han faltat donacions anònimes com aquesta:

Una altra donació que s'ha d'agrair és de productes d'higiene feta per Omar Bouklata i la donació feta per Amanda i Marcel de "Magic Dollar".



Yolanda Ferrer va fer una donació de productes d'alimentació i altra donació de productes de neteja i primera necessitat.



Na Julia Bauer, Katharina Slabik i altres persones van participar en la donació de productes d'alimentació i de neteja de primera necessitat feta al departament de Benestar Social de Capdepera.





Per la seva banda s'ha rebut una donació de mascaretes de protecció feta per EROSKI Capdepera.

Cada donant reb l'agraïment " de l'Ajuntament i de tots els beneficiaris i beneficiàries de les ajudes de Serveis Socials del nostre municipi. En nom de totes i tots, moltes gràcies."
 

Mostres de la Capdepera solidària en temps de crisi.