Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1885



El skatepark de Sa Gravera s'ha adobat. Un grup d'aficionats s'han posat mans a la feina i han aconseguit adobar les peces  que hi havia i crear-ne de noves.
Segons la regidora d'Esports, Margalida Rico, al darrer ple comentà que " l'ajuntament estava pendents de l'arribada del material que s'havia encarregat i que un grup d'aficionats d'encarregarien de fer la feina".





Una vegada feta la feina i netejat l'espai ( tot d'una s'ha pintat al centre l'anagrama de Capdepera-Activa), hem vist com grups de joves se troben a l'espai i gaudeixen de la seva activitat. Però els aficionats que s'han posat al davant volen anar més enllà i han començat a crear nous elements. Estan molt il·lusionats en fer de Sa Gravera un lloc de trobada dels skaters del municipi i de la comarca.





També s'ha iniciat una campanya de mecenatge per a aconseguir financiació per comprar una Mini Ramp. Si voleu col·laborar o fer aportacions, aquí teniu l'enllaç: 
https://www.gofundme.com/f/mini-ramp-en-sa-gravera?utm_source=whatsapp-visit&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp+share-sheet