L’Ajuntament ha mostrat el potencial del municipi com a destinació per la varietat de productes y experiències que es poden oferir als visitants.



Natura, cultura, esport o patrimoni són alguns dels valors que el municipi de Capdepera ofereix als visitants. I aquesta varietat, a través de la campanya turística “Viu Capdepera”, ha estat el reclam a la fira online Mallorca Virtual Show. “Aquest esdeveniment ha estat una oportunitat perquè els agents turístics vegin totes les novetats que ofereix el nostre municipi i, a més, obrir-nos a nous mercats”, ha comentat el regidor de Turisme, Pere Terrassa.

Per part de l’Ajuntament ha estat una oportunitat per acostar tota la feina que s’està fent des de l’àrea de Turisme per tal de difondre els valors de Capdepera com a destinació de qualitat. D’aquesta manera, s’ha fet una forta aposta pels productes diferenciats i especialitzats. “Cada vegada més, segons ens transmeten els professionals, els visitants cerquen experiències més específiques, i nosaltres amb Viu Capdepera volem mostrar que qualsevol visitant pot trobar el que cerca per gaudir de l’estada a Mallorca”, ha dit Terrassa.

L’oci ha estat un altre dels punts forts de la presentació de Capdepera al Mallorca Virtual Show. S’han donat a conèixer les activitats i esdeveniments que es poden realitzar al municipi durant tot l’any. Es tracta d’una proposta pensada per a qualsevol tipus d’estada, tant per aquells que volen passar un cap de setmana com aquelles que estan unes vacances de 8 o més dies. També s’ha posat en valor la planta hotelera per la varietat i qualitat que ofereix. “Tant els hotels com l’oferta complementària són uns actius de qualitat que ens situen com una destinació molt competitiva a Mallorca”, ha dit Terrassa.

A la fira s’han donat a conèixer racons del municipi que són únics. L’objectiu de l’Ajuntament ha estat ensenyar punts molt bells, que són “de postal”. Cada vegada més el viatger mostra les seves fotos a les xarxes socials i cerca llocs emblemàtics on fotografiar-se. Aquest fet suposa una manera més de promoció que a través de la campanya Viu Capdepera s’ha volgut aprofitar.

Des de l’Ajuntament s’ha subratllat la intenció de continuar apostant per la promoció per aconseguir revertir la situació provocada per la pandèmia. Així es continuarà amb l’estratègia de diversificació que es va començar al passat estiu.