Es renovaran les canonades d’aigua potable


 

Degut a una gran fuita d’aigua detectada a la zona i a la verificació que les canonades estaven en molt mal estat, s’ha decidit fer una intervenció per a renovar la xarxa d’aigua potable dels esmentats carrers.
 

Segons informacions de la regidora d’Obres,  Mónica Viejo, “es calcula que es perdien unes 6 tones d’aigua diàries” per tant  ha calgut una intervenció urgent. De fet la xarxa d’aquests carrers es plena de pegats, ja que s’espenyava un tram i s’adobava i al poc temps s’espenyava en altre tram... Detectades noves fuites s’ha decidit canviar el tub d'aigua potable dels tres carrers, per no haver d’apedaçar i haver de tornar a obrir d’aquí poc temps. Els tres carrers afectats sumen uns 400 metres de canonada i suposaran una despesa aproximada de 70.000 euros.
 

La despesa de l’obra anirà a càrrec de l’Ajuntament, mentre que la canonada la pagarà Aigües Capdepera.

La intenció és acabar les obres el més aviat possible per recuperar el trànsit, evitar les molèsties als veïns i retornar el servei d’aigua a la zona.
 

L’obra consisteix en obrir una síquia i retirar totes les canonades d’aigua potable, ja hem dit que es troba en mal estat, i substituir-la per la nova (uns 400 metres), a més es renova la connexió cap a les cases. Mentre es fa la reparació, s’ha fet una instal·lació provisional per garantir el subministrament als veïnats.