L'accident ha tengut lloc devers les 13h i la carretera ha quedat tallada mentre intervenien els bombers per treure el conductor.



Accident a la carretera que va a es Carregador (Avda dels Pins) on un vehicle gran (furgoneta o camió) ha bolcat deixant tancat el pas. Desconeixem l'abast de l'accident i com es troben el o els ocupants dels vehicle. 

Un lector ens ha remès una nova imatge on es veu més clarament que es tracta d'una furgoneta i que sembla que va xocar contra la paret de pedra de la vorera. 

El xofer ha perdut el control de el vehicle. La furgoneta ha colpejat contra una paret de pedra, ha bolcat i ha quedat creuada enmig de la carretera. El jove conductor ha quedat a l'interior, sense poder sortir pels seus propis mitjans. De seguida s'ha donat avís als equips d'emergència.

Fins al lloc ha acudit una ambulància medicalitzada de l'061 i dues dotacions dels Bombers de Mallorca, ja que els testimonis han avisat que el jove a l'interior de la furgoneta no podia sortir. A l'arribar, els bombers han comprovat que encara que l'home estava tancat i no era capaç de sortir de el vehicle, de manera que l'han ajudat.