Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2207

Foto Ultima Hora


Hem llegit a la premsa, concretament al diari Última Hora dos successos ocorreguts al nostre municipi que ens han sobtat.

Un ha estat la investigació de la Policia Local de Capdepera d'un cas d'hostigació a una adolescent de 14 anys en un carrer de Cala Rajada. Segons el diari, la mare  de la víctima explicà que devers les 16,30 hores la menor caminava tota sola per un carrer de Cala Rajada quan un cotxe entrà en contra sentit i quatre joves la convidaren a pujar al vehicle, oferta que declinà. La família va denunciar els fets a la Policia Local i se va saber que altra adolescent havia estat assetjada al carrer vint minuts abans pels ocupants del mateix cotxe. 
Se dona la circunstància que a Santa Maria un desconegut intentà dur-se'n una nina de 9 anys quan sortia de l'acadèmia de repàs. La Guàrdia Civil investiga el cas de Cala Rajada, però apunta que en principi no té relació amb el de Santa Maria.

El segon cas que també hem llegit als diaris ha estat el d'un treballador d'un hotel de Capdepera que va ser detingut després que un jove denuncià davant la Guàrdia Civil que l'acusat el convidà a passar un dia a l'hotel i per la nit li posà qualque tipus de substància en la beguda per abusar d'ell. Quan es despertà, segons al seva versió, va trobar l'home masturbant-li i practicant-li una fel·lació. Un anàlisi ha trobat una substancia amb efectes sedants.
L'acusat nega els fets i nega qualsevol tipus de relació sexual amb el denunciant. Comenta que va estar prenent copes amb altres persones i, en tancar la terrassa del bar, pujaren a l'habitació del denunciant on seguiren bevent. L'acusat li va proposar mantenir relacions sexuals però el denunciant s'hi negà i tornà a la seva habitació
El jutge acordà la posada en llibertat del treballador de l'hotel, dictant la retirada del passaport, la prohibició de sortir de Mallorca i presentar-se cada 15 dies davant el jutjat.