Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1664
Des de l'Àrea de Cultura s'estan reprogramant les activitats suspeses per la Covid-19.




L'Ajuntament de Capdepera aposta per una 'Cultura segura' i així, seguint totes les normes sanitàries i de seguretat es reprogramaran totes les activitats suspeses per la Covid-19.

Segons ha explicat el regidor de Cultura i Participació Ciutadana, Pere Terrassa, l'objectiu del Consistori gabellí és "començar a programar actes diversos per tal de reprendre l'activitat cultural al municipi després de l'aturada de tota la programació per mor de la pandèmia".

De moment, es reprogramaran els dos tallers de teatre que havien de dur a terme al Centre Jove, així com els tres concerts programats per part de Joventut Musical de Capdepera, un d'ells aquest cap de setmana.

"Volem que a poc a poc i progressivament, garantint la seguretat dels ciutadans com a premissa, es vagin introduint els actes dins la vida cultural i social del municipi, tant pel que fa a les biblioteques, com al teatre, com a altres indrets on normalment es fan activitats per al públic".

Així, hi haurà dispensadors de gel a l'entrada dels llocs on es desenvolupin les activitats, es mantindrà la distància de seguretat i serà obligatori l'ús de mascareta.

Aquest cap de setmana, concretament al teatre, hi ha cinema i el concert de jazz d'autor de "MAGALÍ SARE & SEBASTIÀ GRIS", organitzat per Joventuts Musicals de Capdepera.



PLA D'ACTUACIÓ PER A USUARIS DEL TEATRE DE CAPDEPERA
#CULTURASEGURA

Donada la situació d'alarma sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, el Cine Teatre Capdepera ha elaborat unes normes d'obligat seguiment per al públic assistent als nostres espectacles.
- Si no es troba bé de salut, no pot accedir al Teatre. Davant d'aquesta situació, apel·lam a la responsabilitat personal de cada espectador que ha de ser conscient de la situació d'excepcionalitat en la qual ens trobam.
- És imprescindible l'ús de mascareta durant tot el temps que estigui a les instal·lacions del Teatre de Capdepera.
- Disposarà d'estores desinfectants a l'entrada.
- Disposa de gel desinfectant al rebedor del Teatre de Capdepera i a cada planta. És obligatori el seu ús abans de seure a la seva localitat.
- Mantingui la distància de seguretat d'1,5 metres tant a l'exterior com a l'hora d'accedir al teatre, als passadissos, sales i espais comuns.
- S'ha d'evitar tocar superfícies comuns: poms de portes, arrambadors...
- Només en cas estrictament necessari s'ha de fer ús de l'ascensor.
- El teatre s'obrirà 30 minuts abans de l'inici dels espectacles, per facilitar que els accessos a les sales es puguin de fer de forma gradual.
- Recomanam comprar les entrades amb antelació.
- L'accés al Teatre de Capdepera es farà esglaonat i per llocs diferents segons la localitat. Les persones amb entrades a la fila de la A a la K ho faran per la part de baix. Les persones amb localitats a les files L, M i N han d'entrar per les escales.
- Es procurarà distribuir al públic de manera que hi hagi el màxim de distància entre grups convivents. Vostè accepta i col·laborarà en les possibles redistribucions.
- Els programes de mà es digitalitzaran ja que eliminam els fulls de paper. Hi haurà un codi QR per poder accedir al programa a través del mòbil.
- No es podrà romandre en zones comunes . Li pregam que una vegada hagi entrat es dirigeixi directament al seu seient. En cap cas es pot canviar de seient; si té algun problema amb la seva localitat, consulti amb el personal.
- Es procurarà no fer descansos, en cas de que hagi d'usar els banys, aquests disposaran de gel desinfectant, sabó i altres mesures d'higiene extra.
- El Teatre de Capdepera, augmentarà els protocols de neteja, abans i després de cada espectacle desinfectant tots els espais.
- En tot moment seguirà les indicacions del personal del Teatre de Capdepera. La seva seguretat és la nostra prioritat.
- La sortida del Teatre de Capdepera serà també esglaonada i ha de seguir les indicacions del personal de sala.
- L'aforament de la sala no podrà superar el 50% amb seients preassignats, deixant distància entre les unitats familiars. Es podrà reubicar el públic per tal de generar més espai entre els assistents.
- No es permet ni menjar ni beure en cap espai del Teatre.

Gràcies per la vostra col·laboració.
Treballam per fer del Teatre de Capdepera un #teatresegur