Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1411
Carta d'una lectora en nom d'un col·lectiu de veïnats de son Moll


Ja fa varies setmanes que a una zona de Son Moll ja no ens deixen poals de reciclatge i no sabem el motiu, ja que des de que es va posar en marxa el porta a porta sempre hem tengut poals, però ara no n'hi ha. Fa molt lleig veure bosses de fems cada 20 metres, o caramulls de bosses allà on abans havia els poals, ja no de cara al turisme, si no per als mateixos veïnats, les vistes a partir de les 19-20 h de l'horabaixa fan lleig un lloc tan guapo.

Mostram un parell de fotografíes, això es a diari i realment fa lleig. 

També donar un toc d'atenció als veïnats que deixen el fems a les 11 del matí dels dissabtes: a nosaltres també ens fa nosa el fems que cream, i haver d'esperar fins diumenge a vespre per treure-la, però si tots féssim el mateix davant ca vostra, a les 12 del migdia, per ventura ho pensarieu dues vegades quan deixau el vostre fems devora les cases dels altres...
 
Pregaria l'empresa que s'encarrega del repartiment tornas a deixar poals allà on en deixava, i si en volgués deixar més, no farien nosa, ja que estan molt enfora un de l'altre i s'omplen aviat. Els operaris saben bé a quins llocs hi ha acumulació de fems, com per exemple Arquitecte Alomar cantonada carrer del Bruc i cantonada carrer Na Forana, entre d'altres.
 
De part d'un parell de veïnats de son Moll.