Secretari d’organització de l'Agrupació socialista de Capdepera.


Afirma deixar el càrrec per afrontar "nous reptes professionals"

Feia 5 anys que ocupava aquest càrrec i tenia pendent una modificació de llocs de feina del Consell de Mallorca a la que s'oposaven tots els sindicats excepte UGT.




El fins ara director insular de Funció Pública de Mallorca, Pau Morey, ha presentat la seva renúncia al càrrec per raons personals, "motivada per nous projectes professionals", ha informat el Consell de Mallorca.

L'acceptació de la renúncia, signada per la presidenta Catalina Cladera, es va publicar el dijous al Butlletí Oficial de la Comunitat (BOIB).

La renúncia té efectes des del 12 d'agost. El Consell de Mallorca ha agraït els serveis prestats durant l'any que Morey ha exercit com a director insular de Funció Pública. En particular, han destacat el seu treball per la modernització de la Direcció Insular FP, amb la implementació d'un nou programa de gestió de personal i la incorporació de nou personal d'alta direcció de l'departament per "poder treure el màxim rendiment a aquestes eines que facilitaran la gestió de recursos humans de el Consell ". Des de l'organisme han indicat que durant aquesta setmana ja han estat treballant en buscar un substitut que continuï la línia iniciada.

Alguns mitjans han destacat que ha estat un cessament encobert i obligat a dimitir per les males relacions amb els sindicats. Tenia pendent una modificació de llocs de feina del Consell de Mallorca a la que s'oposaven tots els sindicats excepte UGT. De fet la resta de sindicats estan disposats a arribar als tribunals.

També esmentar que tenia diferències públiques i notòries amb el batle Rafel Fernández i el seu entorn del sector oficialista del PSOE de Capdepera.

Per part nostra hem de reconéixer que, tot i seguir la seva trajectòria política, des de el 2015 tenim pendent una entrevista amb ell...i sols és culpa nostra. En Pau sempre s'ha mostrat atent amb aquest mitjà. 

Sort, Pau!