Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1381
L'AJUNTAMENT INFORMA:

En referència al cas de COVID19 detectat a un usuari de l'Escola d'Estiu 2020.
S'han seguit tots els protocols establerts per Sanitat i Joventut.
Els alumnes en cap moment han estat en contacte amb els altres grups de nins i nines, i sols els del grup de l'usuari que ha sigut detectat, estaran baix observació i en quarantena.
La resta de grups de l'Escola d'Estiu continuen amb total normalitat les activitats previstes.
Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.






L'ajuntament i l'empresa Fonaesport han remès la següent nota informativa:
 
L'Ajuntament de Capdepera i l'empresa Fonaesport, encarregada de gestionar el servei d'Escola d'Estiu 2020, volen informar que aquest darrer cap de setmana un dels usuaris del servei va donar positiu a la COVID19. L'estat d'aquest usuari és bo i no presenta cap classe de complicació.
Durant el dilluns es realitzarà una contra anàlisi per descartar un fals positiu i des del primer moment se segueixen els protocols establerts per Sanitat i Joventut en aquests casos concrets.
Des de l'inici d'activitat es va informar les famílies de les mesures a seguir en general en el dia a dia (mascaretes, desinfecció, espais separats...) i en aquests possibles casos en concret, tant a nivell d'equip, d'usuaris i de grups. Cal recordar que enguany, per normativa, els grups són independents i no tenen cap classe de relació entre ells, per la qual cosa només s'ha aïllat el grup en qüestió, com marca el protocol, i se segueix amb la normalitat del servei en la resta dels grups.
A banda de les mesures generals aplicades segons normatives de Joventut i Sanitat, cal dir que des del Servei Municipal d'Esports i regidoria de Joventut i gràcies al Projecte Millora, s'ha seguit un estricte treball de desinfecció de totes les instal·lacions esportives durant la vigència de tot servei.
Seguirem informant segons es tingui coneixement del cas o dels protocols que ens indiquin des dels serveis sanitaris per mitjans oficials de l'Ajuntament.