Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1668


Ahir diumenge (9 d'agost 2020), com els darrers caps de setmana, les nostres platges han rebut una gran afluència de visitants. Atenent a la normativa per COVID, que estableix un màxim d’ocupació, una vegada superar el límit de capacitat la Policia Local regula l’entrada de persones deixant entrar el mateix nombre de persones que surten.

Diumenge passat la Policia Local va regular l’entrada a Cala Gat devers les 10,45 hores (s’ha de dir que això passa quasi cada dia, degut a que la platja té poc espai i la seva capacitat és petita) i devers les 13 hores a Cala Agulla.



Les imatges corresponen a l’entrada per la zona de s’Entrador, mentre que desconeixem si se va regular per la zona de l’aparcament, que poc després de les dotze era ben ple. De fet hi havia una llarga coa per entrar (alguns cotxes decidiren girar coa i cercar altra platja) i al pàrquing hi havia un bon nombre de caravanes i els vehicles ocupaven fins i tot les zones de pas. Vaja, que hi havia una cotxada.





La Policia Local també va tancar l'accés cap el pàrquing des de la carretera de Can Patilla, col·locant una tanca just davant del Ranxo Bonanza.



D’altra banda la platja estava ben concorreguda i a la mar un bon nombre de iots i llanxes estaven ancorades davant la platja de Cala Agulla o Cala Moltó.

 

Entre les limitacions d’aforament i l’arribada de molts d’usuaris a les nostres platges hi havia una certa sensació de saturació. Per bé que els banyistes (al manco en el redol on vàrem estar) mantenien certa distància de seguretat i la mar estava preciosa.



Un consell, si podeu, aneu de bon matí!