Com estava previst, una vegada acabat el passat curs escolar, l’anterior equip directiu del Ceip S’Auba, encapçalat per la directora Antonia Tur, va cessar el passat 30 de juny, després d’un llarg període de servei al capdavant de s’Auba. 
Al seu lloc, un nou equip de mestres joves i compromesos, han agafat les regnes d’aquesta nova etapa. En Joan Jofre de director, na Maria Caldentey com a cap d’estudis i na Trini Sánchez a la secretaria, han agafat el timó amb força i voluntat, afrontant el nou repte del canvi amb il·lusió.



De moment, i molt abans de la presa de possessió, han posat fil a l’agulla, treballant de valent per posar-se al dia en les noves tasques organitzatives pròpies d’un centre escolar, i com no, organitzant la tornada al nou curs amb les noves condicions imposades per la COVID, tot això, implicant a la resta del claustre en la reorganització personal i logística del centre escolar, el qual ha respost molt positivament. 


Cal destacar entre altres coses, un intens treball a rentada de cara dels edificis, tant en la seva part interior, com en l’exterior, on s’hi destaca una nova retolació del nom del col·legi amb la implicació total del pintor Gustavo, que a més durà a terme una actuació personal al centre, que si més no serà innovadora.

Dessitjam molta sort al nou equip, i força en aquesta nova tasca.