Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1999
El nou equip directiu està format per: Presidenta : Mª Esperanza Izquierdo De La Rosa. Secretaria: Cristina Domínguez Ramírez. Tesorera: Susana Dorrego Keiter . Vocals: Catalina Terrasa Albertí , Maribel Servera Rosselló, Paquita Nogueras Gómez.



Ahir dia 16 de juliol amb molta il·lusió es va presentar la nova directiva de Som Aquí gabellins, amb molts projectes per davant i amb moltes ganes de treballar encara que amb algunes dificultats afegides pel tema de la Covid 19.

La reunió va començar a les 19:30 h, els assistents van ser els pares i voluntaris ja que per l'aforament no es podia rebre a més gent, els punts que es van tractar van ser els següents:

- Presentació de directiva.
- Informació de protocols d'higiene per mor de l'COVID 19 al local.
- Memòria d'activitats.
- Estat de comptes de al 2019.
- Estat de comptes de l'any 2020.
- Activitats i projectes per al 2020.
- Precs i preguntes.

La reunió va acabar devers les 21:30 h.



Esperanza Izquierdo, la nova presidenta ens digué: "A la fi, després de tant de temps vam poder veure'ns i ja mirant cap a aquesta nova i incerta normalitat per començar a realitzar tots els projectes que siguin possibles i per seguir creant inclusió de les persones amb diversitat funcional; una feina que ara  mateix és una mica més difícil però que amb ganes, esforç i amb el suport que sempre hem tingut de la gent Capdepera ho aconseguirem".