Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1560
El dibuix de Bryanne Andrade ha estat seleccionat per Capdepera



L’edició del concurs de dibuix "ni 1 foc al bosc! 2020" que s’organitza anualment per Xarxa Natura entre els escolars de les Illes Balears (en un primer moment va néixer a la zona de Llevant i s’ha estès). Enguany ha comptar amb  més de 4000 participants amb molt bona qualitat.

El jurat format per tècnics i tècniques en prevenció i extinció d'incendis forestals, ha tingut molta dificultat per votar i decidir quins eren els dibuixos finalistes i guanyadors. Enguany arriba a la 14a edició a Mallorca, 8a edició a Eivissa i 1a a Menorca-

  Dibuixos del Llevant de Mallorca 

Recordeu que això és una iniciativa que impulsa la Conselleria de Medi Ambient i Territori amb l’ajuda de diferents ajuntaments amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos (21 de març) per tal de realitzar una campanya local de sensibilització per a la prevenció dels incendis forestals. Enguany reubicam el concurs al calendari i el presentarem lligat al Dia Internacional del Medi Ambient, 5 de juny.

 Dibuixos de Menorca

Aquí teniu els dibuixos guanyadors de l’edició 2020 i els posters amb els dibuixos dels guanyadors de l’edició 2019. Entre d’altres hi ha el dibuix de Bryanne Andrade  del col·legi s’Alzinar de Capdepera.

 Dibuixos d'Eivissa