Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1506
Podeu enviar els vostres dibuixos i imatges, fins dimarts 19 de maig a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



A Capdepera l'agrada el seu Mercat Medieval. Si en un principi l'Ajuntament suspenia inicialment el Mercat Medieval, al final se va animar a preparar un programa en format digital que convidava a la participació, amb l'estreta col·laboració de l'Associació Cap Vermell. La participació ha superat les expectatives més optimistes i s'ha rebut molts de vídeos dels tallers i firaires ( 58 vídeos i arribam a un abast de 100.000 reproduccions dels vídeos!), fotografies, dibuixos i n'hem fet una gran quantitat de postals de record. 



Com dèiem a la portada, gràcies a tots per la vostra participació. Recordant que entre tots els participants (a qualsevol de l'activitat ) se sortejaran tres vals-regal de l'Ajuntament i Cap Vermell aportarà tres regals pels infants que han enviat els seus dibuixos. Els alumnes dels centres educatius i les associacions han treballat de valent per a recordar el Mercat medieval.  

Així de bonic lluïa el Castell aquests dies.







Al Facebook del Mercat Medieval i de Cap Vermell trobareu tots els actes i els vídeos dels firaries, animadors i col·laboradors.  S'estan muntant vídeos que recullen resum de les actuacions musicals, dels dibuixos rebuts i de les imatges dels gabellins i gabellines vestits de medievals. En breu les publicarem. Mentre aquí teniu les fotografies dels músics.



Sa Xerebanda





BATUCAP







Banda de Música de Capdepera



Tampoc no podem oblidar la col·laboració de Joan Cabalgante que ha fet la traducció de poesies medievals, ni les entrevistes i les connexions directes amb el Castell de Capdepera per l'actuació de Batucap, Sa Xerabanda i la Banda de Música de Capdepera. 



Així ha vist IB3 el Mercat Medieval 2020



Esperem que l'any vinent el Mercat Medieval de Capdepera torni al format "presencial".
Des del conveciment que l'any que ve serà un mercat excepcional, vos donam les gràcies per la vostra participació en aquesta virtualitat de les xarxes.
MOLTES GRÀCIES!!!!