Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2261



El confinament imposat per l’Estat d’Alerta ha fet que molts d’establiments s’hagin de moure per mantenir un cert nivell del seu negoci.  Així els que tenen l’opció d’obrir (bàsicament d’alimentació) han reforçat la distribució domiciliària.

Pel que fa a l’àmbit alimentari a Mallorca hi ha varies ofertes de cooperatives i productors locals que ofereixen els seus productes fent cistelles de compra a uns preus fixos i repartiment domiciliari. Aquestes iniciatives han tingut bona acceptació i les demandes de menjar s’acumulen.
 

Aquestes són algunes de les que s’oferten i que ens han arribat (sens dubte que n’hi ha més):
 




A Capdepera alguns negocis també han optat per facilitar aquest servei. A més dels supermercats i botigues habituals del poble (gràcies als qui fan feina i permeten l’abastiment d’aliments a la població), per evitar haver de sortir de casa potencien els servei domiciliari. 

Aquests són alguns... (* Pot ser hi hagi altres empreses que ho facin, ens ho podeu indicar per ampliar informació. Gràcies!)

Distribucions Llevant ha fet lots d'aliments, més informació al seu facebook (https://www.facebook.com/distribucionsllevant.capdepera) i cridant de 8 a 13 hores al telèfon de 971565006, per conèixer les condicions del servei .







Farmàcies


Des de l’Ajuntament de Capdepera també se vol potenciar el consum local, iniciant una campanya de compra als establiments gabellins.

També volen comentar que els pescadors surten cada dia a pescar per mantenir abastir el mercat, el president de la Comfraria de Pescadors, en Pep Uceda ha fet aquestes declaracions demanant el consum local, de proximitat i ens aconsella “ no oblidis agafar peix fresc quan facis la teva compra. És vital per a la teva salut menjar-lo, i vital per a la feina dels pescador de les nostres illes” .

Clica l'imatge per escoltar