Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1925


Tot i que les industries espanyoles s’hagin posat a fabricar el material necessari per assitir a pacients per coronavirus milers de voluntaris en xarxa s’han possat a fabricar equips de protecció, com viseres, per cobrir les necessitats del personal sanitari o les forces de seguretat. Són els coneguts com a ‘Coronavirus Makers’. A Balears ja són més de 400 i ja han distribuit més de 1.200 viseres des de dissabte passat. És el cas, per exemple, de Joaquín Moran, un odontòleg que arran de conèixer la falta de material es va posar a fabricar-ne pel seu compte i el donava als seus familiars que fan feina a clíniques de les Balears.

Al nostre poble tenim gent molt solidària. A un grup de dones del poble se'ls ha encomanat fer una quantitat de mascaretes (unes 30) per als treballadors d'una coneguda empresa gabellina. No cercam reconeixement ni res d'això, ho fan de tot cor. Però si ens consta que altres empreses del municipi que continuen amb la seva activitat, fan anar als seus treballadors sense epi (equipament de protecció individual).

 
M'agradaria animar a la resta de població a fer equips de protecció per a aquests treballadors que han de seguir anant al seu treball i es veuen obligats a mantenir contacte amb altres persones.  
Espero que a través de vosaltres és pugui crear una iniciativa per a que els nostres veïns tenguin la protecció bàsica gràcies a les mans voluntàries del poble.  
Tota ajuda és bona en temps difícils.

En aquest sentit l'Ajuntament s'ha fet ressó d'una iniciativa de l’associacio Nava Jeevan d’acompanyament en processos de malalatia, mort i dol, i proposen aquesta inciativa de fer masqueretes amb roba i llençols.
Si algú està interessat les pot fer i avisar per WhatsApp al mòbil 669018900 i, Serveis Socials passarà a recollir-les.

Clica per veure el tutorial