Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1541
L’Escola de Música tanca però no atura!


 

L’equip docent de l’EMMC ha continuat treballant perquè l’alumnat de l’Escola de Música pugui continuar amb la pràctica artística des de casa.

Des del passat dijous dia 12 de març, i arran de les mesures preventives preses per l’Ajuntament de Capdepera de cara a frenar la propagació de la pandèmia del COVID-19, l’Escola cessà la seva activitat presencial. Des de llavors tot l’equip docent s’ha estat coordinant per tal de continuar en contacte amb l’alumnat i poder seguir així una pràctica artística bàsica des del confinament.

Cada dia, el claustre de professorat s’ha reunit telemàticament per posar en comú un pla de treball individualitzat per a cada un dels alumnes, fent-los arribar activitats, partitures, videotutorials i/o materials divulgatius relacionats amb la matèria. Alguns alumnes ja han enviat enregistraments amb la interpretació de les peces proposades.

A partir dels propers dies, el professorat es posarà en contacte amb l’alumnat a través de videoconferència per tal de seguir treballant des de la distància. L’objectiu serà anar aclarint els possibles dubtes i/o problemes que vagin sorgint després d’aquesta primera setmana de confinament.

D’altra banda, es posa a disposició de la ciutadania un blog d’accés lliure on es recullen diferents propostes per gaudir de l’art i la cultura des del sofà de casa; des de òperes, concerts en família per a famílies, concerts simfònics, plataformes multimèdia, etc... Podreu trobar tota aquesta informació a: https://www.emmcapdepera.com/blog



Alumnes practicant a casa: