Nombrosos incidents i destrosses. Zones urbanes inundades.




Ahir a la nit, pas de dia 19 a dia 20, l'anomenada tempesta Glòria va dur a Capdepera vent i pluja intensa. El fenòmen va provocar varis incidents en el municipi. Afortunadament no hi ha danys personals, però si que ens hem trobat amb danys materials i incidències diverses al carrer. 

Durant tota la nit van haver diverses intervencions de Protecció Civil, que va muntar un dispositiu, com ara al centre de Cala Rajada per inundació dels carrers, per insuficient evacuació d'aigües (donada l'intensitat de la pluja). També se va enretirar una branca del mig del carrer o comprovar l'amarrament d'alguna barca. Actuacions puntuals durant la nit.

també per la nit van caure dues grans branques d'arbres, a Canyamel, produint danys a vehicles aparcats de diversa consideració. Els vehicles han estat retirats. 









Però el major incident va ser una nou desbordament del torrent de Canyamel, que ha afectat als carrers que el voregen. Més o manco els mateixos que van patir les inundacions d'octubre de 2019, però amb manco intensitat. Els bombers van haver d'actuar per buidar aigua dels jardins i pàrquings, però va ser l'obertura d'un canal a la platja el que afavorí l'arriba del torrent de Canyamel a la platja, i  que va ajudar a buidar els carrers d'aigua. Per precaució la Guàrdia Civil va desallotjar dues vivendes. 



Una vegada més els Bombers, la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i operaris de COEXA, amb la regidora de Policia al davant, van fer feina tot el dematí per què el nucli urbà tornès a tenir una certa normalitat. Al capvespre a penes eren visibles els efectes.