Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1730

Per tal d’ajudar econòmicament a tots els generadors que realitzin la recollida selectiva de la fracció orgànica, segons l’article 5 de l’Ordenança fiscal reguladora de la taxa per recollida de fems:
“Els subjectes passius que participen en els programes de recollida selectiva de la fracció orgànica de l’Ajuntament de Capdepera tindran dret a una bonificació de 15€/T de residus orgànics, amb un màxim del 14% del rebut corresponent sempre i quan es realitzi la separació dels residus orgànics correctament dins bosses compostables. Aquesta bonificació podrà sol•licitar-se a partir de l’1 de gener de l’exercici següent al de la realització del fet imposable.” 

Ara es pot fer la sol•licitud per rebre la bonificació de l’exercici anterior amb el nom de l’establiment, les dades fiscals, el número IBAN del banc on es vulgui que es faci l’ingrés i una còpia del rebut de fems de l’any anterior.

Tots els establiments que es volen apuntar a la recollida de la fracció orgànica s'han de posar en contacte amb l'àrea de medi ambient per dar-se d'alta al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o telefonant al telèfon de l'Ajuntament (971563052). 

A més, a partir de l’1 d’abril s’aplica el nou horari de recollida de residus i s’inicia la recollida de la fracció orgànica.

Per a més informació consutau els pdf's següents: