Als jardins de Can March simulant un Palau de la Costa Blava, a la Riviera Francesa.


Amb Anne Hathaway i Rebel Wilson com a protagonistes


Cala Rajada està a l’aire. Senyals de prohibit aparcar, senyalitzacións de SET, PARKING,....tot a punt per convertir-se en un plató de rodatge de la pel·lícula 'Nasty Women' (Dones repugnants). 




El film, dirigit per Chris Addison i amb guió de Jack Shaaffer, és un remake de la comèdia Un parell de seductors, estrenada l'any 1988, dirigida per Frank Oz i protagonitzada per Michael Caine i Steve Martin.

Anne Hathaway i Rebel Wilson són les actrius principals que comparteixen elenc, a més, amb Alex Sharp, Deaño Bugatti, Deapak Anand i Raffaello Degruttola. La filmació, que està prevista que es desenvolupi fins a mitjans de novembre a l'Illa a Cala Rajada, Jardins de sa Torre Cega, però també a l’hotel Mar i cel, Port Portals i Manacor. La pel·lícula és una producció de la Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).

Si a la pel·lícula original Caine i Martin eren dos seductors sense escrúpols que tractaven de seduir dones milionàries a la Riviera Francesa, és aquesta nova versió es dóna la volta a la truita i són les dues estrelles de Hollywood, Anne Hathaway i Rebel Wilson, qui fan equip per conquerir a un magnat del sector tecnològic.
Si fan la pel·lícula aquí és, sens dubte, per questions econòmiques. Com podeu veure a la fotografia, el palau March te una certa semblança amb aquest altre de Niça.


El títol de la pel·lícula s'inspira en una frase de Donald Trump contra Hillary Clinton durant la campanya electoral a la qual qualifica`de dona repugnant. Des que Donald Trump va acusar Hillary Clinton en la campanya per la presidència de ser una "nasty woman", aquestes paraules s'han convertit en un lema per al moviment feminista, sent un dels hastag més virals de les xarxes socials.



Anne Hathaway i Rebel Wilson són dues actrius amb un gran historial. Anne Hathaway obtingué l’Òscar a la millor actriu per Los Miserables l’any 2013.



No tot és rodatge i treball per les dues actrius a Mallorca. Queda el glamour de les celebritys. Molts rumors. Se'ls ha vist en diversos llocs de l'Illa, amb Rafel Nadal i altres seguidors. Les actrius i la resta d'actors han estat allotjats a Canyamel, a Ca na Simoneta, si be diuen que ara són a l'Hayatt. El cos tècnic és a S'Entrador, mentre que a els xòfers i resta d'operaris són a l’Hotel Amorós.



Val a dir que Cala Rajada ofereix a tot l'equip les condicions d'anonimat i discrecionalitat que el rodatge requereix.