Gustavo no vol fer declaracions i es concentra en els assajos de l'Adoració dels Reis


Aquest Nadal, amb nocturnitat i traïdoria -alevosía- (com es diu a les cròniques de successos), l'Ajuntament i Ports han procedit a la retirada dels murals de Gustavo que estaven al moll. La raó és simple afirma el nou regidor de cultura, Víctor Martínez, Les parets del mur no poden estar hipotecades per sempre per un sol autor. Cal fer canvis i donar alternativa a altres expressions artístiques com els grafits que ràpidament ha pintat SHARR. "Això és la vertadera democratització de la cultura", ha afegit.



Definitivament el lobby anti-Gustavo ho ha aconseguit i el batle, renuncia a qualsevol enfrontament i sense una política clara al respecte ha consentit a aquest desastre. Els patrocinadors es mostren molt disgustats ja que, de saber-ho, no haguessin aportat cap quantitat econòmica. A banda que el grafit és molt lleig. L'enllumenat que no s'ha romput amb el desmuntatge es podrà aprofitar per les altres intervencions ara que es reforçarà el mur.

Gustavo, per la seva banda, es mostra disgustat, però no vol fer declaracions. Ell és un home de poques paraules i encertadament ha decidit concentrar-se en la faceta artística-actoral en el rellevant paper de Sant Josep a l'Adoració dels Reis de Llorenç Moyà a ses Voltes de Palma dia 6 de gener. 



Aquí teniu algunes fotos que el mostren a un assaig. Com va dir "el Casta", talment sortit de la pel·lícula de la Monty Pyton "la vida de Bryan". Idò molta merda, Gustavo!