Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2305

 Dia 1 d'abril, a l'església de Capdepera, la Coral Gabellina i el Kammerchor Untermain oferiren un excel·lent concert.

Image

   En primer lloc actuà la coral local amb un variat programa  amb obres de Giuseppe de Marzi (signore delle Cime), Otto Kaufmann (Go down, Moses), Pablo Sorozabal (Maite), D.Casares (Salve de la misa rociera) i les cançons populars "la Gavina" i "Alma, corazón i vida". Com ens té acostumats, la coral de la gent gran de Capdepera demostrà la gran conjunció de veus que ha assolit i que dia a dia va a més. Com sempre dirigida per Elionor Gómez-Quintero Garau.

Image


   La segona part del concert es basà en una sèrie de peces religioses de diverses èpoques i procedències (alemanyes, txeques, russes). L'actuació dirigida per Gottfried Kärner, resultà densa i per a conexeidors. La coral Kammerchor Untermain compta amb unes veus molt equilibrades, i va fer les delícies dels amants del cant coral.

Image


En acabar el concert, Elionor Gómez-Quintero oferí una senalla de llata al director de la coral alemanya, i tots junts compartiren un refresc en el local de la Tercera Edat.
    Un detall interessant: la coral alemanya presentà i comentà cada una de les obres en castellà (es disculparen per no poder-ho fer en català).