Important injecció econòmica per a infraestructures,
amb l'embelliment de Capdepera
i el passeig marítim de Cala Rajada
com a projectes més destacats

El dimecres, 19 de març, vàrem rebre un comunicat del regidor d'Hisenda i Comunicació, Sebastià Sureda, en els termes següents: 

En data 3 de març de 2008, el Secretari d'Estat de Turisme i Comerç ha dictat Resolució de concessió d'un préstec a l'Ajuntament de Capdepera amb càrrec al "Fondo Financiero del Estado para la Modernización de la Infraestructuras Turísticas (FOMIT)" corresponent a la convocatòria de l'any 2007. Per aquesta resolució s'ha concedit a l'Ajuntament de Capdepera un préstec per import de 5.042.845,00 € per a l'execució dels següents projectes:

1)-Obres d'embelliment i revalorització del poble de Capdepera (actuació en el casc antic)

2)-Renovació xarxa  de clavegueram i col·lectors pluvials de Cala Rajada.

3)-Renovació del passeig marítim de Cala Rajada.

4)-Implantació i desenvolupament del servei d'informació turística. Instal·lació de senyalització direccional, locacional i interpretativa.

Des de l'Ajuntament de Capdepera us informam d'aquesta concessió de préstec per a la realització d'aquests projectes que per nosaltres són importantíssims ja que suposaran una injecció a nivell econòmic (turístic)  i de dinamització  social.

------------------

Posteriorment, ens posàrem en contacte amb el mateix regidor, perquè ens ampliàs aquesta important notícia. Ens va manifestar que aquest préstec s'ha de formalitzar amb l'Institut de Crèdit Oficial i que, a més, s'ha de presentar un pla d'estabilitat pressupostària (per al qual el nostre Ajuntament no tendrà cap problema donat el seu baix nivell d'endeutament) i s'han de redactar els projectes corresponents. Tot plegat, el que es vol és que, un cop acabada la temporada turística, es puguin escometre totes aquestes obres, de manera immediata.

"Cap Vermell" us n'anirà informant puntualment.