Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2016

 Així com s'havia anunciat, dilluns dia 11 de març a local de l'associació Sol Naixent de Cala Rajada i dia 13 a les voltes Can Creu d'Inca, se va celebrar la  Xerrada sobre Dependència i Recursos per a Gent Gran que va oferir la residència SAR Capdepera i l’Ajuntament de Capdepera.

   L'interés per aquest tema és notable, en tant el nostre municipi és deficitari pel que fa places en el Centre de  Dia i  els recursos institucional sempre resulten insuficients. Prova d'aixó és la bona acollida de les xerrades, a Cala Rajada  assistiren unes 85 persones)i  a Capdepera propo de 90. EL director de la Residència de Font de Sa Cala. Gregorio Molina Paniagua, comentà el tema de la reunió i aclarí els dubtes que presentaren els assistents.

  D'altra banda cal dir que la Residència sembla que obrirà les seves portes dia 9 d'abril, si no hi ha cap entrebanc, i dia 4 i 5 d'abril tenen previst fer unes jornades de portes obertes, per donar a conèixer les seves instal·lacions. Dit això amb totes les reserves, ja que aquestes dates podrien modificar-se. Cap Vermell vos mantindrà informats.