Image

La comissiò del 150è aniversari ja té estructurada bona part del programa d'actes

La comissió –oberta a totes les col·laboracions– que té cura dels actes del 150è aniversari de la divisió territorial entre Artà, Son Servera i Capdepera, encapçalada a nivell local pel regidor Climent Crespo, es tornà a reunir aquest dilluns, dia 10.

Algunes qüestions semblen ja prou avançades en la seva concepció i estructura. Així, la nova edició, que ara serà conjunta entre els tres ajuntaments implicats, del llibre que en el seu dia elaboraren Maria Massanet i Antoni Picazo, ja compta amb un índex provisional, i els treballs de revisió i ampliació de dades sembla que marxa pel millor camí.

D'altra banda, ja se sap que, pel que fa a Capdepera, els actes institucionals tendran lloc els dies 28 i 29 d'agost. El primer dia es presentaria el llibre i s'inauguraria una exposició de material propi d'aquesta efemèride. El segon dia tendria lloc la descoberta de la placa commemorativa, amb presència dels tres batles i, segurament, s'oferiria un concert.

A banda d'aquests actes, se n'estan estudiant de complementaris, especialment pensats per a la població escolar.

S'està estudiant el logotip que haurà de servir d'icona de la celebració en els tres pobles. Tot apunta que serà el que reproduïm a peu d'aquesta informació. A banda de l'errada ortogràfica, evidentment subsanable, a primera vista ens sembla poc imaginatiu, poc modern. No és que el volguem comparar amb els finalistes del concurs de logos de la Confraria de Pescadors, però, certament, si aquesta és l'opció definitiva no podem dir sinó que no ens entusiasma.