Image

   El regidor d'Hisenda i Comunicació de l'Ajuntament de Capdepera, Sebastià Sureda, ens ha informat de la presència de la  delegació de l'Ajuntament de Capdepera i l'Associació Hotelera First Sun Mallorca a la Fira de Turisme de Berlin, popularment coneguda com ITB. A les fotografies que ens ha fet arribar hi  apareixen el president del Govern de la CAIB, el Sr.  Francesc Antich, el conseller de Turisme Sr. Buils i el Batle de Capdepera, Sr. Bartomeu Alzina. A més, i com ja és habitual en les darreres edicions, l'stand comptà amb la presència de l'artesania de la llata (en Tino i madò Catalina), ensenyant al món  una part de la nostra cultura. 
   Pel que fa a les perspectives turístiques de cara a l'estiu del 2008, segons els agents presents a la fira són prou optimistes i preveuen un bona temporada.
    Finalment i des de l'Ajuntament de Capdepera es vol donar l'enhorabona a totes les  empreses turístiques del poble que han acompanyat la delegació aquests dies a la fira i també a les treballadores de l'stand per la seva bona feina i professionalitat.
Image
Les autoritats de les Illes, el conseller de turisme i el president del Govern Balear,visiten la mostra de Cadpepera
Image
Vista general de la delegació de Capdepera
El batle i el regidor d'Hisienda, amb en Tino i na Catalina a l'estand de Capdepera
Image
Com podeu veure a les imatges, fins i tot el batle es va animar a fer llata.
Image
També ens ha arribat la imatge de l'edifici Gustavo, de Berlin, decorat pel pintor afincat a Capdepera