Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2138

EL PP OBRE EL FOC DELS MÍTINGS ELECTORALS A CAPDEPERA

Image

   Primera constatació: la gent està una mica saturada de discursos polítics. A l’acte del PP d’aquest dimarts dia 26, no arribaren a cent els qui s’acostaren a escoltar l’oferta dels populars.
   Joan Ferrer,  exbatle de Capdepera i regidor en l’actualitat, fou l’encarregat de fer les salutacions i de donar la benvinguda als assistents, entre els quals hi havia representants del Partit Popular d’Artà i Son Servera, a més d’Isabel  Llinàs, qui fou directora de l’Institut de la Dona a l’anterior legislatura. Joan Ferrer va apostar per recuperar el cinquè diputat de les Balears.
   Maria Antònia Mercant, quarta del partit en la llista del Congrés de Diputats, va dedicar bona part del seu discurs a analitzar el debat del dia anterior entre Rajoy i Zapatero, des de la constatació que Espanya ara està pitjor que fa quatre anys. Va esbrinar els motius pels quals s’ha de dir no a Zapatero i sí a Rajoy; en aquest sentit, va dir que votar al PP és fer-ho per gent de feina i il•lusionada.
   Va tancar l’acte el diputat del Parlament de les Illes Balears, Joan Flaquer, qui va demostrar les taules que donen molts d’anys de pujar a la tribuna d’oradors. Va construir un discurs sòlid a partir de les diferències que, segons va dir, hi ha entre l’Espanya d’ara i la que es varen trobar els socialistes quan assoliren el poder. “Zapatero –va manifestar– ha malbaratat l’herència econòmica que va rebre, i únicament s’ha dedicat a sembrar la discòrdia entre els espanyols”. Es va referir a aspectes econòmics concrets, tant de l’Estat com de les Illes Balears. Aquestes, va assenyalar, han rebut un tractament absolutament negatiu per part del govern de Madrid, tot i l’afinitat ideològica que existeix actualment.
   Al final dels discursos, hi hagué un refrigeri per a tots els assistents.

ImageImage