Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2370
L’Associació Hotelera promociona l'oferta turística de Capdepera a Hamburg i Milà


L’Associació Hotelera de Capdepera (Firstsun Mallorca Hotels) ha participat  a les fires turístiques Reisen d’Hamburg i BIT de Milà, celebrades aquesta primera quinzena de Febrer.

La Reisen és  una important fira del mercat alemany, que cada any convoca a la ciutat d’Hamburg a milers de visitants. L’Associació Hotelera ha disposat d’un taulell dins l’espai de les Illes Balears, des del qual s’ha distribuït nombrós material promocional de Capdepera.    

A més de la Fira Reisen, l’Associació Hotelera també ha participat a la BIT, la fira més important del mercat turístic italià, destinada tant a públic, com a professionals. 

L’assistència a aquestes fires s’enmarca en els objectius de l’Associació Hotelera de  continuar fent l’esforç necessari per tal que Capdepera es pugui promocionar en els mercats emissor amb  més rellevància per a la nostra localitat, com és el mercat alemany, així com posicionar la localitat per tal de captar l’atenció del mercat italià, que ocupa la quarta posició en arribades a Balears.