Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2354

Image

    Com haureu pogut seguir a tots els mitjans informatius, el passat dilluns, dia 21, es va produir un important accident de trànsit a l’entrada del túnel del Padrún, en el quilòmetre 43 de l’autovia A-66 entre Oviedo i Mieres. I com també deveu saber, dels 48 passatgers d’un autocar implicat, n’hi havia 33 de Mallorca, que participaven en un viatge de l’Inserso que els duia a Astorga (Lleó).

  El que possiblement no sabeu, és que n’hi havia quatre del nostre poble: la nostra amiga i col·laboradora Joana Colom, el seu home, Llorenç Ballester, i el matrimoni format per Catalina Rosselló “Barraca” i Andreu Recio. Precisament fou na Catalina la més malparada de tots quatre, en patir la fractura d’un braç.

Image

   El dimarts a primera hora ens posàrem en contacte amb na Joana i ens va dir que, a banda de les ferides i  de l’ensurt monumental que se’n dugueren, que es trobaven raonablement bé i que el viatge, a pesar de tot, continuava. També ens va dir que havien rebut la visita del director general de l’Inserso, qui els va transmetre sengles missatges del ministre Jesús Caldera i del president del Govern, José Luís Rodríguez Zapatero. Així mateix, varen rebre el testimoni de solidaritat del president del Govern de les Illes Balears, Sr.Antich.

(fotografies de Diari de Mallorca)