Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2809

Image

Hem rebut dues cròniques de les campanades de traspàs d'any a la plaça de l'església de Cala Rajada. Ara les podeu llegir. Les fotos són de Joan Espiritusanto

 

I les campanes tocaren....

   Com es va comprometre, les campanes cala-rajaderes,  varen ésser presents i puntuals assenyalant les dotze darreres hores d’aquest 2.007. I tot gràcies a en Colau Nadal, que es preocupà que vengués un tècnic per reparar-les, i a en Revi que ens posà cançons de Nadal. Acabat de tocar, quedaren exhaustes i fixes, damunt les dotze, com si no volguessin entrar dins el 2008, i demostrar que havien complit la seva tasca.
   A prop de cent persones acudiren a menjar el raïm, però ens consta que moltes altres el menjaren de ca seva al compàs dels batalls.
   Dues fotos, una en gent que acudí  estava bastant estesa, i notarem bastants estrangers, i l’altre diluïda, pareix que ara està de moda, recordeu el dibuix d’en Miguel Barceló, que demostra que aquest any per uns ha estat molt bo, altres no tant, i pels demés  restants decebedor.
Desitgem per tots més sort, dins el que hem encetat.

Joan Espritusanto

 

 

Les 12 campanades de l'església, un èxit
 Com estava previst,les dotze campanades, del rellotge de l’església, foren un èxit, que amb prova d’això el que subscriu aquestes escrit, el dia 29 de desembre va fer desplaçar testa Palma, als responsables d’informàtica de "Ca'n Massot", perquè se desplacessin a fer els oportuns reajustaments del rellotge, perquè toquessin les 12 campanades. Anys abans el rellotge `'aturava a les 23,45 hs. o sigui que no tocava les 12 de la nit i arrancava de ben nou a les 08,00 hs, del mati.
A la nit del 31 de desembre foren bastants el que concentraren a la placeta de l’església per rebre l’any nou 2008. Lo que passa com sempre sol passa, es que les "medalles" se les penja el que menys es mereixedor d’elles.

Nícolás Nadal