Image

Al matí, segons el programa previst, i com és tradició, l'esgésia del Castell va acollir, a partir de les 11, l'ofici solemne en honor de la Patrona de Capdepera, presidit per Mn. Jaume Mercant. El recinte, una vegada més, va estar ple a vessar.

La part vespertina s'inicià a les 16 hores, amb la sortida de la processó cap al Castell. A la foto de dalt podeu veure el començament, just davant l'església. I a la imatge de baix, tenim la comitiva en enfilar el carrer Major.

Image

I el final: esplanada davant el portal de la capella del Castell, on a continuació es va celebrar l'últim dia de la Novena.

Image

Va predicar el tradicional sermó de Sa Boira, el P. Nicolau Pons.

Després, camí de tornada a l'Església Parroquial i el qaue ja s'ha fet també part imprescindible d'aquesta diada: el concert de la Coral Gabellina.

Image

Aquesta agrupació ja no ens sorprèn. Els seus nou anys d'existència, que ara commemoren, avalen una feina, amb Elionro Gómez-Quintero al capdavant, de continu progrés. Ens oferiren un repertori de música coral ben variat, en què rpedominaren els temes nadalencs, propis d'aquests dies.

I fi de festa: xocolata i ensaïmades.

I que sigui per molts d'anys!