Image

La capella del Castell lluïa, aquest dilluns com en les millors ocasions. Les Completes de l'Esperança convoquen cada any una munió de gent i aquesta vegada n o ha estat una excepció.

Image

Com es pot veure, l'Esglesieta era plena de gom a gom. En primer terme podem veure en Tino Adrover, una vegada més artífex de la composició floral que tanta admiració desperta.

La cerimònia va estar presidida per Mn. Miquel Mulet, rector de Capdepera, acompanyat per Mn. Pere Orpi i Mn. Jaume Mercant.

Com a gran novetat, les Completes comptaren per primera vegada amb un pregoner. L'honor d'haver estat el primer a fer el "sermó", com ell matgeix va dir, va ser Bartomeu Melis Melis, el veterà corresponsal de premsa i reconegut prosista. El seu pregó, complet, el podeu trobar a la nostra secció de "Col·laboracions".

Una vegada acabat l'acte religiós, la festa es traslladà a la plaça des Sitjar, on esperava la tradicional torrada de llonganissa i botifarrons, a més de rebosteria local. La carpa va aixoplugar la gent del fret que feia defora, de manera que el personal no es disgregà tan aviat com altres anys.

Image

El grup "Castell de Capdepera" va anim ar el tradicional ball de bot.

Image

I la gent, especialment els més joves, s'animaren a ballar. Fins i tot alguns regidors feren quatre bots, com Sebastià Sureda i Climent Crespo (aquest últim el podeu veure a la fotografia).

Image

Demà continuarem informant dels actes del dia de la Patrona.