Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3136

Espigolant la premsa: La mort del jove Manuel Trejo causa consternació

 Imatge d'IB3

 


 "Diari de Balears" publicava, aquest dijous (13 de desembre), la notícia d'un succés que, en el moment de la notícia, presentava interrogants quant a les seves causes. El fet és que el dimecres a la nit va ser localitzat el cos sense vida de Manuel Trejo Pomar, de 24 anys, a la zona del radiofar d'Aena (sa Cova Negra). El jove mort presentava greus ferides en el cap i la primera hipòtesi va ser la d'una caiguda accidental. Però, com també indica l'esmetat rotatiu, "el forense també fou requerit al lloc dels fets, ja que les dades apuntaven que es tractava d'una mort criminal".

Sigui com sigui, la notícia, com es pot suposar, va causar vertadera consternació, especialment entre pares, familiars i amics. Així ho descriu "Diari de Balears": "La seva família va ser informada de la terrible notícia i es van viure escenes de gran emoció quan els seus pares van anar fins a la muntanya acompanyats dels agents que investiguen el que ocorregué".

--------------------------------------

Les informacions aparegudes el divendres dia 14 aputen que hi ha indicis que Manuel Trejo podria haver estat atropellat abans d'estimbar-se pel barranc. Aquests indicis vendrien a confirmar les primeres hipòtesis, en el sentit de la intervenció d'alguna o algunes persones en el succés. Amb tot, la mort hauria estat com a conseqüència de la caiguda, en copejar-se el cap de manera fatal.

Tant la Policia Judicial com la Guàrdia Civil estan treballant per aclarir les circumstàncies en què es produiren els fets.