Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2050

El Club Reshinkan obté dues medalles d’or i una de plata al Campionat de Balears celebrat a Menorca









Lluís Galian i Neus  Pou  medalles d’or i Cristina Ortega de plata

- amb vídeo de la tècnica d'or de Lluis Galián-

    Aquets dissabte passat, dia 12 de febrer 2011, Menorca va ser una altra vegada el centre d'atenció pels aficionats al Judo de les Illes Balears. Devers uns 80 esportistes representant a clubs de les quatre illes és trobaren  al Poliesportiu d’ Es Castell per disputar la final autonòmica categoria junior sots 20, és a dir de 15 a 19 anys, masculí i femení.
    El Renshinkan va prendre part amb 4 competidors: Neus Pou, Cristina Ortega, Lluís Galian i Alex Vives. El responsable de l'equip va ser en Juanan. Els esportistes varen tenir una molt bona actuació, de fet tres d’ells pujaren al pòdium. Anem a parts.



   En Lluis inicià el camí cap a la final amb un competidor molt fort i molt tècnic (de fet entrena al Centre de Tecnificació de València). El combat va ser molt igualat arribant  a la tècnica d'or i en Lluis li guanyà de yuko. Els següents dos combats els guanyà i en el tercer, la final, també el va vencer amb un  ippon


Tècnica d'or del primer combat  d'en Lluis Galian (-73 kg)

  






Na Neus Pou, va estar intractable durant tota la competició. Guanyà quatre combats, tots per ippon.
   Na Cristina Ortega va tenir una molt bona actuació guanyant tres combats per ippon, només va ser frenada per na Neus Pou  ja que participava a la mateixa categoria, menys -57 kg.
   N'Alex Vives, va aconseguir passar una ronda, disputant  la medalla de bronze però va perdre el combat i va quedar 5è de la competició. 
   Acabada la jornada el Delegat de l'equip, en Juanan manifestà la seva satisfacció pel magnífic paper dels representants del Club en el Campionat de Balears júnior i pel fet que els medallistes treballaren molt bé, dominant en tot moment els seus respectius combats.

 

  Josep Mascaró