Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 143

 

Dijous Sant, dia 28 de març, devers 178 nins i nines van participar en la 13ª edició del Festival de Sant Llorenç des Cardassar. Les instal·lacions del poliesportiu "Marga Fullana" va ser l'escenari d'aquesta trobada, on les famílies  i aficionats gaudiren veient les futures promeses del judo balear i també el millor judo dels menudets. 
 

S'inicià el campionat amb la presència de les autoritats. El regidor Sr Miquel Domínguez va ser l'encarregat de donar la benvinguda a tot un pavelló, ple de pares i acompanyants. Seguidament es va dur a terme  el lliurament de les plaques commemoratives de les 15 escoles  participants.
 

Les escoles participants van ser
Petra: Col·legi Juniper Serra.
Manacor: Col·legis: Pureza de María, Sa Torre, Simó Ballester, Jaume Vidal, Moli d'en Xema i Renshinkan.
Cala Millor: Col·legi na Penyal.
Artà: Poliesportiu Na Caragol i Col·legi "Rosa dels Vents" de la Còlonia de Sant Pere.
Capdepera: Col·legi s'Alzinar, Col·legi s'Auba i Renshinkan de Cala Rajada.
Sant Llorenç:  Col·legi Punta de n'Amer de sa Coma i Mestre Guillem Galmés, els amfitrions.
 

Aquest Trofeu, com sempre, consta de dues modalitats diferents. L'exhibició tècnica de randori, per a les edats dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 7 als 15 anys, d'aquesta edat els no interessats en competir tenen també les seves categories reservades a la modalitat exhibició.

L'acte finalitzà amb el lliurament dels trofeus corresponents i que van ser donats per la regidora d'Esports, la Senyora Joana María Cabrer.