Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 595



SÈNIOR MASCULÍ EPIC
CB Capdepera Epic 45 - 66 Pollença

El resultat final no reflecteix el bon partit que varen fer els nostres sèniors. L'equip gabellí va plantar cara al líder de la lliga durant bona part del partit. De fet, a l'inici del darrer quart només anàvem 8 punts per davall. Però l'encert de l'equip pollencí i el cansament, van fer que el rival aconseguís l'avantatge final de 21 punts. Es va demostrar que fent feina i lluitant, podem competir contra qualsevol oponent. Enhorabona a l'equip!



MINI FEMENÍ IN OFF 
C.B Capdepera Inoff - Llucmajor

Bon partit de les minis. Va ser un partit on les gabellines varen dur el ritme tot el temps i la resistència va ser un punt a favor nostre. A més, es van posar en pràctica els atacs en estàtic i hi va haver opcions de contraatacs amb bones cistelles. Pel que fa a la defensa, les nines varen imposar una defensa agressiva, encara que s'ha de continuar treballant per a millorar.
Bona feina, que aquest és el camí!
 

CADET FEMENÍ NOAH'S 
CB Capdepera Noah's 80 - 49 Sineu

Primer partit de la segona volta de la lliga on es jugava contra el 5è classificat. Les gabellines varen dominar el marcador pràcticament des de l'inici fins al final del partit, amb un joc molt col·laboratiu i una bona defensa. No obstant això, als darrers minuts de partit les locals varen sortir un poc del partit i el Sineu ho va aprofitar per reduir la distància. Per sort, la diferència de punts era molt gran i no va afectar el resultat. Toca fer feina en la concentració per evitar aquestes situacions en partits més ajustats.

 


MINI MASCULÍ PERERA&PARTNER

C.B. Capdepera - B. Artà.

Els nostres minis jugaren contra els companys de l'Artà, en el qual fou, de moment, el partit més igualat de la lliga. Els dos equips mostraren el que saben fer. Un Artà amb molta empenta i molta intensitat, guanyant tots els rebots i totes les pilotes dividides i una Capdepera amb els conceptes d'espais millor aplicats que als anteriors partits i una bona sortida al contraatac. L'encontre fou un teva i meva amb moments a on cada equip va imposar el seu joc i fins i tot va haver-hi moments de total igualtat. Són aquests partits en els quals els nins aprenen més i les aficions gaudeixen sense importar el resultat final. Enhorabona a tots per la feina feta.



L'equip no vol perdre l'oportunitat de donar les gràcies i reconèixer la gran feina d'en Noah amb l'arbitratge, que va sortir aplaudit i ben reconegut per les dues aficions. Ben segur que amb aquesta gran feina i amb ell al capdavant, els nostres jugadors i les nostres jugadores que tant ens ajuden a arbitrar cada partit aprendran moltíssim, no només a arbitrar sinó també a jugar. Moltes gràcies a nen Noah i a tot l'equip d'àrbitres que sempre estan allà per donar una mà. 


#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet