Vist: 450

SÈNIOR MASCULÍ EPIC
Alcúdia 63 - 60 CB Capdepera Epic

Derrota dels nostres a Alcúdia només per 3 punts, després d'una pròrroga. A diferència d'altres partits, l'equip gabellí va sortir molt concentrat. Gràcies a una gran defensa vàrem aconseguir deixar al rival al descans amb tan sols 14 punts (14-25). Sabíem que l'Alcúdia reaccionaria, però anaven passant els minuts i semblava que ens enduríem la victòria. Per desgràcia, al darrer quart ens van remuntar el marcador, amb una sèrie de triples consecutius. De fet, ens van agafar 7 punts d'avantatge, però els nostres jugadors, lluny de rendir-se, varen reaccionar empatant el marcador al final dels 40 minuts reglamentaris. La pròrroga va estar igualada i al final vàrem tenir opcions per a continuar al partit, però a vegades la pilota no entra i no es pot fer res. Va ser una amarga derrota, però això no lleva mèrit a la lluita i l'entrega dels nostres jugadors. Enhorabona!

PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA

Campos - CB Capdepera Associació Hotelera

Primer partit fora de casa per als nins, on han demostrat les ganes que tenien de jugar, i dels errors que poden millorar.
Molt bona feina per part dels dos equips, amb ganes del pròxim partit.

INFANTIL MASCULÍ EXPERT

CB Manacor 42- 58 Bàsquet Capdepera Expert

Partit irregular de l'equip de Capdepera. Fent una bona primera part, però amb moltes concessions i errades ofensives, que permetien a l'equip rival estar a prop en el marcador competint el partit fins al tercer període. Finalment, el conjunt gabellí va tornar a fer un bon últim període, la qual cosa li va permetre finalment emportar-se una còmoda victòria a Manacor.