Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 494


MINI FEMENÍ INOFF
Artà - C.B Capdepera Inoff


Partit complicat d'afrontar per les minis del conjunt gabellí. Varen començar el partit amb nirvis i un poc desconcentrades.
A la primera part del partit es varen plantejar bastants de contraatacs, tot i que la defensa ens jugués una mala passada.
La segona part del partit va ser més dura, ja que les minis gabellines estaven bastant cansades. Tot i això, varen millorar la defensa, hi va haver diverses opcions d'atac en equip i s'hi va veure el domini de bolla practicat als entrenaments.
S'ha de continuar treballant per arribar als grans objectius. A continuar així que aquest és el camí!


CADET FEMENÍ NOAH'S

CB Capdepera Noah's 57 - 50 Campos

Victòria de l'equip cadet femení al seu partit contra el Campos. El partit va començar amb domini de les locals que van anar agafant avantatge fins a finals del tercer quart, on el cansament i les lesions van començar a fer efecte. Enhorabona a les jugadores per lluitar fins al darrer segon.



PREMINI MASCULÍ ASSOCIACIÓ HOTELERA
CB Capdepera Associació Hotelera - Bàsquet Joan Capó

Primer partit per als federats més petits. Per a molts, el primer partit de la seva vida i es notaven les ganes, però també els nervis.
Ha estat un partit on tots han participat, tan atacant com defensant, donant el seu màxim mentre s'ho passaven fenomenal juntament amb els seus companys.
Molt feliços de veure com van aprenent les bases d'aquest esport. 


 


SÈNIOR MASCULÍ EPIC

Joan Capó 69 - 57 CB Capdepera Epic

Derrota de l'equip gabellí a domicili. Com ja ens ha passat un parell de vegades, sortim desconcentrats i ens costa molt entrar dins el partit. Això va fer que el rival s'avancés al marcador (concretament al primer quart 22-16) i la resta del partit no vàrem aconseguir reduir aquest desavantatge. Cal dir que jugar a una pista transversal no afavoreix el nostre joc, però així i tot, vàrem lluitar durant tot l'encontre. Per desgràcia, vàrem cometre massa errades al tir i això ens va penalitzar. Continuarem treballant, i de mica en mica ben segur que anirem millorant.





#bàsquetcapdepera #aravadeboaravadebàsquet