Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 708


 

El Poliesportiu Na Caragol de l'Ajuntament d'Artà va ser el centre d'atenció de la competició més espectacular que se celebra a les nostres Illes 
Sincronitzar un campionat d'aquestes característiques requereix la participació de tot un club. 4 tatamis en perfecte funcionament, 3 països, 185 participants representant els 24 clubs apuntats per a aquesta ocasió: De les illes Sant Pierre et Miquelon; del Sud de Canada, Butokuden Dojo; de Alemanya (Bremen), Enjoy Judo; de Navarra, Judo Lizar; de Barcelona, Judo Montserrat, Gym Kyubi i Judo Danes; de Formentera, Dojo Formentera; de Menorca, Es Castell, Escola Menorquina de Judo i Haruca i Olympus; d'Eivissa, Judo Eivissa i Gokyo Riu; de Mallorca, Taikukan, Superhero Akademi, Dojo Sabater, Dojo Muratore, Mallorca Nord Judo, Tokushinkan, Sant Josep Obrer, Judo Felanitx, judo Brenes, Judo Can Pastilla i el Renshinkan.

S´inicia el campionat amb paraules de benvinguda per part de la regidora d´esports de l´Ajuntament de Capdepera, Marga Rico, i pel President de la Federació Balear, Miquel A. Bisquerra

El Club Renshinkan va ser el vencedor d'aquesta nova edició, amb 80 punts, la segona plaça va ser per al Mallorca Nord Judo de Pollença amb 36 punts, mentre que el tercer lloc se'l va endur el Judo Danes (Castelldefels) amb 30 punts.

 

 

El proper cap de setmana 24 joves promeses del Reshinkan disputen el rànquing del Campionat de Balears

Ja s'han fet tots les preparatius per part de tots els clubs que travallen el judo base. El proper dissabte es trobaran al Poliesportiu Antoni Blanc de Formentera.
Esportistes, mares/pares i acompanyants gaudiran dels millors combats del judo dels petitons de les Illes Balears.